x

Cookies a GDPR

GASTRO - KOŘENÍ s.r.o.nepředává třetím stranám žádné osobní údaje kromě těch nutných pro uskutečnění platby a dopravy zboží k zákazníkovi. Službám třetích stran (Google) předáváme pouze anonymní token pro analýzu chování zákazníků. Více pod odkazem Ochrana osobních údajů nebo Cookies Přijmout výchozí nastavení?

Podrobnější nastavení

Nezbytné cookies

Tyto položky jsou vyžadovány pro základní fungování webových stránek. Jako takové je nelze odmítnout nebo vypnout.

Analytické cookies

Tyto položky pomáhají provozovateli webových stránek pochopit, jak jeho webové stránky fungují, jak s nimi návštěvníci intereagují, odkud přicházení (vyhledávání, reklama,..) a o jaké zboží mají zájem. Tento typ úložiště neshromažďuje informace, které by přímo identifikovaly návštěvníka.

Polévky

Řadit podle:
BORŠČ Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve studené vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca 10 minut. 100g suché směsi na 1 l vody. Alergeny:
Celer, mléko
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 1345 kJ (319 kcal) Tuky 5,9 g  z toho nasycené mastné kyseliny 2,8 g Sacharidy 46,1 g z toho cukry 6,5 g Bílkoviny 18,0 g Sůl 10,0 g
Více informací
BROKOLICOVÁ POLÉVKA
Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve studené vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca 10 minut. 90g suché směsi na 1 l vody. 3,5 kg suché směsi na 39 l vody.
Alergeny: Lepek, mléko.
Více informací
CIBULAČKA
Způsob přípravy:
40g směsi na 250ml smetany a 140ml vody.
Směs rozmícháme ve studené vodě, přivedeme k varu a za stáleho míchání vaříme mírným varem cca. 10 min.
Alergeny: Celer.
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 1519 kJ (363 kcal) Tuky 17,3 g  z toho nasycené mastné kyseliny 7,2 g Sacharidy 42 g z toho cukry 22,0 g Bílkoviny 6,0 g Sůl 17 g
Více informací
ČESNEČKA VÝVAR
Suchá dehydratovaná směs, která je základem řady druhů polévek a omáček. Vhodné použití k zesílení slabých vývarů a dochucení. Na 1 litr vývaru použijeme 25g suché směsi.
Více informací
ČESNEČKA VÝVAR BEZ GLUTAMÁTU E 621
Suchá dehydratovaná směs, která je základem řady druhů polévek a omáček. Vhodné použití k zesílení slabých vývarů a dochucení. Na 1 litr vývaru použijeme 25g suché směsi.
Více informací
DRŠŤKOVÁ POLÉVKA Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve vlažné vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca. 10 minut. 100g směsi na 1 l vody Alergeny:
Obiloviny obsahující lepek a mléko.
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 1385 kJ (329 kcal) Tuky 9,9 g  z toho nasycené mastné kyseliny 4,3 g Sacharidy 47,1 g z toho cukry 5,1 g Bílkoviny 9,8 g Sůl 8,5 g
Více informací
DRŮBEŽÍ VÝVAR Suchá dehydratovaná směs, která je základem řady druhů polévek a omáček. Vhodné použití k zesílení slabých vývarů a dochucení. Na 1 litr vývaru použijeme 25g suché směsi.
Více informací
DRUBEŽÍ VÝVAR BEZ GLUTAMANU E 621 PREMIUM 20% SOLI
Suchá dehydratovaná směs, která je základem řady druhů polévek a omáček. Vhodné použití k zesílení slabých vývarů a dochucení. Na 1 litr vývaru použijeme 25g-35g suché směsi. V této prémiové řadě vývaru, je výrazně ponížené procento soli. Vhodné pro použití k zvýraznění chuti a vůně, například ve stravování školních jídelen.
Více informací
DRŮBEŽÍ VÝVAR BEZ GLUTAMÁTU E 621 Suchá dehydratovaná směs, která je základem řady druhů polévek a omáček. Vhodné použití k zesílení slabých vývarů a dochucení. Na 1 litr vývaru použijeme 22g suché směsi.
Více informací
FRANCOUZSKÁ POLÉVKA Způsob přípravy: Směs rozmícháme v horké vodě a vaříme na mírném ohni 8 – 10 minut. 80g suché směsi na 1 l vody. Alergeny:
Obiloviny obsahující lepek, vejce, celer.
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 427 kJ (102 kcal) Tuky 7 g  z toho nasycené mastné kyseliny 3,5 g Sacharidy 10 g z toho cukry 4 g Bílkoviny 12 g Sůl 11 g
Více informací
GURMÁNKA CLASIC Originální kořenící směs k dochucení každého vývaru, polévek, omáček a šťáv, do rýže a luštěnin, dušené a restované zeleniny, vařených těstovin, ale i do studených pokrmů, salátů a pomazánek.
Více informací
HOUBOVÝ VÝVAR Suchá dehydratovaná směs, která je základem řady druhů polévek a omáček. Vhodné použití k zesílení slabých vývarů a dochucení. Na 1 litr vývaru použijeme 25g suché směsi.
Více informací