Aktuální informace pro spotřebitele naleznete ZDE

Polévky

Řadit podle:
BORŠČ Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve studené vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca 10 minut. 100g suché směsi na 1 l vody. Alergeny:
Celer, mléko
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 1345 kJ (319 kcal) Tuky 5,9 g  z toho nasycené mastné kyseliny 2,8 g Sacharidy 46,1 g z toho cukry 6,5 g Bílkoviny 18,0 g Sůl 10,0 g
Více informací
BROKOLICOVÁ POLÉVKA
Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve studené vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca 10 minut. 90g suché směsi na 1 l vody. 3,5 kg suché směsi na 39 l vody.
Alergeny: Lepek, mléko.
Více informací
CIBULAČKA
Způsob přípravy:
40g směsi na 250ml smetany a 140ml vody.
Směs rozmícháme ve studené vodě, přivedeme k varu a za stáleho míchání vaříme mírným varem cca. 10 min.
Alergeny: Celer.
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 1519 kJ (363 kcal) Tuky 17,3 g  z toho nasycené mastné kyseliny 7,2 g Sacharidy 42 g z toho cukry 22,0 g Bílkoviny 6,0 g Sůl 17 g
Více informací
DRŠŤKOVÁ POLÉVKA Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve vlažné vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca. 10 minut. 100g směsi na 1 l vody Alergeny:
Obiloviny obsahující lepek a mléko.
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 1385 kJ (329 kcal) Tuky 9,9 g  z toho nasycené mastné kyseliny 4,3 g Sacharidy 47,1 g z toho cukry 5,1 g Bílkoviny 9,8 g Sůl 8,5 g
Více informací
FRANCOUZSKÁ POLÉVKA Způsob přípravy: Směs rozmícháme v horké vodě a vaříme na mírném ohni 8 – 10 minut. 80g suché směsi na 1 l vody. Alergeny:
Obiloviny obsahující lepek, vejce, celer.
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 427 kJ (102 kcal) Tuky 7 g  z toho nasycené mastné kyseliny 3,5 g Sacharidy 10 g z toho cukry 4 g Bílkoviny 12 g Sůl 11 g
Více informací
CHŘESTOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA Použití: Krémová polévka s chřestem, lahodnou chutí a příjemnou vůní. Způsob přípravy: Obsah sáčku 85 g vmíchejte metličkou do vlažné vody, za stálého míchání přiveďte k varu a na půl zakryté 10 minut vařte na velmi mírném ‘‘ohni‘‘. 100g prášku na 1 litr vody = 5 porcí Složení: Pšeničná mouka, palmový olej, jodizovaná sůl (jedlá sůl, jodičnan draselný), zvýrazňovač chuti (glutamát sodný, guanylát sodný, lonisát sodný), modifikované škroby, laktoza, cukr, aromáta, chřest (2,0%), cibule, mléčné bílkoviny, cibule, koření (sója), zahušťovadla (rohovníková moučka, guarová moučka), petrželka, koření (kurkuma), okyselovadlo (kyselina citrónová). Může obsahovat stopy celeru, hořčice a sezamu. Alergeny:
Technologicky není možné vyloučit stopy lepku, korýšů, vajíček, ryb, lískových ořechů, sóji, mléka, celeru, hořčice,sezam.
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 1505 kJ (355 kcal) Tuky 7,0 g  z toho nasycené mastné kyseliny 3,5 g Sacharidy 72,1 g z toho cukry 4,0 g Bílkoviny 12,0 g Sůl 11,0 g
Více informací
PÓRKOVÁ POLÉVKA
Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve studené vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca. 10 minut.
90g suché směsi na 1 litr vody.
Alergeny: MLÉKO, LEPEK, HOŘČICE
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 1505 kJ (355 kcal) Tuky 7,0 g  z toho nasycené mastné kyseliny 3,5 g Sacharidy 72,0 g z toho cukry 4,0 g Bílkoviny 12,0 g Sůl 11,0 g
Více informací
SELSKÁ POLÉVKA
Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve studené vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca. 15 minut.
130g suché směsi na 1 litr vody.
Alergeny:
Výrobek obsahuje stopy alergenů: SOJI, LEPKU, CELERU, MLÉKA A HOŘČICE.
Více informací
ZELNÁ POLÉVKA Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve vlažné vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca 15 minut. 100g směsi na 1 litr vody 3,5 kg směsi na 35 l vody. Alergeny:
Obiloviny obsahující lepek, sojové boby, mléko a celer.
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 1505 kJ (355 kcal) Tuky 7,0 g  z toho nasycené mastné kyseliny 3,5 g Sacharidy 72,0 g z toho cukry 4,0 g Bílkoviny 12,0 g Sůl 11,0 g
Více informací
ŽAMPIONOVÁ POLÉVKA Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve vlažné vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca. 10 minut. 80g směsi na 1 litr vody. Alergeny:
Obiloviny obsahující soju a mléko.
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 1549 kJ (368 kcal) Tuky 11,0 g  z toho nasycené mastné kyseliny 5,5 g Sacharidy 58,0 g z toho cukry 5,0 g Bílkoviny 9,0 g Sůl 10,0 g
Více informací