Polévky

Řadit podle:
BORŠČ Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve studené vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca 10 minut. 100g suché směsi na 1 l vody. Alergeny: Celer, mléko
Více informací
DRŠŤKOVÁ POLÉVKA Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve vlažné vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca 10 minut. 100g směsi na 1 l vody Alergeny: Obiloviny obsahující lepek a mléko.
Více informací
FRANCOUZSKÁ POLÉVKA Způsob přípravy: Směs rozmícháme v horké vodě a vaříme na mírném ohni 8 – 10 minut. 80g suché směsi na 1 l vody. Alergeny: Obiloviny obsahující lepek, vejce, celer.
Více informací
CHŘESTOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA Použití: Krémová polévka s chřestem, lahodnou chutí a příjemnou vůní. Způsob přípravy: Obsah sáčku 85 g vmíchejte metličkou do vlažné vody, za stálého míchání přiveďte k varu a na půl zakryté 10 minut vařte na velmi mírném ‘‘ohni‘‘. 85g prášku na 1 litr vody = 5 porcí Složení: Pšeničná mouka, palmový olej, jodizovaná sůl (jedlá sůl, jodičnan draselný), zvýrazňovač chuti (glutamát sodný, guanylát sodný, lonisát sodný), modifikované škroby, laktoza, cukr, aromáta, chřest (2,0%), cibule, mléčné bílkoviny, cibule, koření (sója), zahušťovadla (rohovníková moučka, guarová moučka), petrželka, koření (kurkuma), okyselovadlo (kyselina citrónová). Alergeny: Technologicky není možné vyloučit stopy lepku, korýšů, vajíček, ryb, lískových ořechů, sóji, mléka, celeru, hořčice, sezam.
Více informací
ZELNÁ POLÉVKA Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve vlažné vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca 15 minut. 100g směsi na 1 litr vody 3,5 kg směsi na 35 l vody. Alergeny: Obiloviny obsahující lepek, sojové boby, mléko a celer.
Více informací
ŽAMPIONOVÁ POLÉVKA Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve vlažné vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca 10 minut. 80g směsi na 1 litr vody. Alergeny: Obiloviny obsahující soju a mléko.
Více informací