Jíšky a škroby

Řadit podle:
SUŠENÁ BRAMBOROVÁ KOSTKA 10x10 Dehydratovaný výrobek z brambor, používá se především do vývarů a polévek, kde plně nahradí kostku z čerstvých brambor.
Více informací
BRAMBOROVÝ ŠKROB Bramborový škrob je určený k připravě moučníků, dortů a drobného pečiva. Neobsahuje lepek, proto ho využívají lidé trpící celiakií k zahuštění exotických omáček, polévek a šťáv. Bramborový škrob na rozdíl od mouky nezabarvuje, pokud ho dostatečně povaříte, omáčka zůstane čirá.
Více informací
HOTOVÁ JÍŠKA SVĚTLÁ Ideální k zahuštění světlých omáček, šťáv, polévek a gulášů, pro které chcete zachovat přirozenou světle smetanovou barvu. Návod k použití: Granulovanou jíšku vsypte do vroucí tekutiny a povařte 1 minutu za občasného míchání.
Více informací
HOTOVÁ JÍŠKA TMAVÁ Ideální k zahuštění tmavých omáček, šťáv, polévek a gulášů, pro které chcete zachovat přirozenou tmavou krémovou barvu. Návod k použití: Granulovanou jíšku vsypte do vroucí tekutiny a povařte 1 minutu za občasného míchání.
Více informací