Soli a dochucovací soli

Řadit podle:
ČESNEKOVÁ MEDVĚDÍ SŮL Kořenící sůl česnekové chuti určená k dochucení všech grilovaných, pečených či vařených jídel z masa či zeleniny. Vhodné do gulášů, zapečených brambor a těstovin, gulášové a hrachové polévky.
Více informací
GLUTASŮL Směs soli a glutamanu sodného, která se používá k dosolení mnoho pokrmů především z masa a pro zvýraznění chuťi potravin.
Více informací
HIMALÁJSKÁ SŮL HRUBÁ
Více informací
HIMALÁJSKÁ SŮL JEMNÁ
Více informací
SŮL MOŘSKÁ HRUBÁ (NaCl) Slouží k dosolení všech pokrmů, výborně se hodí do mlýnků na pepř, k nakládání masa a na steaky. Používá se k dezinfekci a do koupelí, kde má regenerační účinek a napomáhá relaxaci.
Více informací
SŮL MOŘSKÁ JEMNÁ (NaCl) Slouží k dosolení všech pokrmů, výborně se hodí do mlýnků na pepř, k nakládání masa a na steaky. Používá se k dezinfekci a do koupelí, kde má regenerační účinek a napomáhá relaxaci.
Více informací
RACHLOSŮL - DUSITANOVÁ SŮL S JODEM POUŽITÍ: Kusy masa se nasolí směsí (cca. 20-30g na 1kg masa), nasolené maso se nechá asi 2 dny zaležet. Poté se zalije lákem (1 litr 100g směsi) a nechá se zaležet až deset dnů v chladnu, přičemž se doporučuje po 2-3dnech maso překládat.
Více informací
SŮL ČERNÁ JEMNÁ Himalajská černá jemná sůl je bohatá na minerály. V místech, kde vznikly velké změny geologických struktur (jmenujme Himaláje), vznikla pod velkým tlakem tato velmi cenná krystalická sůl. Pro černou Himalajskou sůl je charakteristická vůně po vajíčkách s vysokým obsahem síry. Černá krystalická sůl je vhodná při úpravě zeleniny, kde nechá vyniknout jejich chuti. Aby získala podobu, jakou ji známe, jsou do ní přidány přídavky k dělivosti a sušení.
Více informací
SŮL KOUŘOVÁ Dodá uzeninám, klobásám a podobným potravinářským výrobkům příjemné uzené aroma, používá se i jako rychlosůl.
Více informací
SŮL PEKAŘSKÁ (NaCl) Slouží k dosolení všech pokrmů, používá se hlavně při výrobě slaného pečiva, preclíků apod.. Neobsahuje jód.
Více informací