x

Cookies a GDPR

GASTRO - KOŘENÍ s.r.o.nepředává třetím stranám žádné osobní údaje kromě těch nutných pro uskutečnění platby a dopravy zboží k zákazníkovi. Službám třetích stran (Google) předáváme pouze anonymní token pro analýzu chování zákazníků. Více pod odkazem Ochrana osobních údajů nebo Cookies Přijmout výchozí nastavení?

Podrobnější nastavení

Nezbytné cookies

Tyto položky jsou vyžadovány pro základní fungování webových stránek. Jako takové je nelze odmítnout nebo vypnout.

Analytické cookies

Tyto položky pomáhají provozovateli webových stránek pochopit, jak jeho webové stránky fungují, jak s nimi návštěvníci intereagují, odkud přicházení (vyhledávání, reklama,..) a o jaké zboží mají zájem. Tento typ úložiště neshromažďuje informace, které by přímo identifikovaly návštěvníka.

Skořice mletá cejlonská

Skořice mletá cejlonská
Země původu:
Srí Lanka
Použití:
Nejkvalitnější pravá mletá skořice ze Srí Lanky
Dostupnost:
Vyprodáno
Popis:
SKOŘICE MLETÁ PRAVÁ CEJLONSKÁ ALBA

Skořice ALBA z Cejlonu je nejkvalitnější skořicí na světě. Má velmi intenzivní sladkou chuť a vůni. Poznáte ji jednoduše tak, že ji prostě přímo ochutnáte. Zaručeně na první dobrou poznáte rozdíl mezi Cejlonskou skořicí a její kolegyni skořici Cassia, která je levná a daleko méně kvalitní.

Skořice je vhodná snad do všech druhů sladkých pokrmů – do snídaňových cereálií, jogurtu, pečiva, bábovek, koláčů, muffinů, ovoce a sladkých nápojů je velmi chutná. Jablka a skořice jsou jako ořechy a med – výborně se k sobě hodí. Tedy kdykoliv pečete s jablky, nezapomeňte, vedle hrozinek, přidat i poctivou dávku skořice. Vůně je nepopsatelná. Podobnou výtečnou kombinací jsou švestky se skořicí. Skořice se používá i ve slaných jídlech a to hlavně s česnekem. Na Středním Východě je populární přísadou do jídel z kuřete, jehněčího a ryb.



Zboží momentálně není v prodeji