x

Cookies a GDPR

GASTRO - KOŘENÍ s.r.o.nepředává třetím stranám žádné osobní údaje kromě těch nutných pro uskutečnění platby a dopravy zboží k zákazníkovi. Službám třetích stran (Google) předáváme pouze anonymní token pro analýzu chování zákazníků. Více pod odkazem Ochrana osobních údajů nebo Cookies Přijmout výchozí nastavení?

Podrobnější nastavení

Nezbytné cookies

Tyto položky jsou vyžadovány pro základní fungování webových stránek. Jako takové je nelze odmítnout nebo vypnout.

Analytické cookies

Tyto položky pomáhají provozovateli webových stránek pochopit, jak jeho webové stránky fungují, jak s nimi návštěvníci intereagují, odkud přicházení (vyhledávání, reklama,..) a o jaké zboží mají zájem. Tento typ úložiště neshromažďuje informace, které by přímo identifikovaly návštěvníka.

Vanilka lusk 17-20cm Madagaskar

Vanilka lusk 17-20cm Madagaskar
Použití:
Vanilkové tobolky jsou plody popínavé tropické rostliny (Vanilla planifolia). Země původu MADAGASKAR
Dostupnost:
Skladem
Popis:
VANILKA LUSK 17-20cm (Vanilla planifolia)

Vanilkové tobolky jsou plody tropické popínavé liany z čeledi vstavačovitých (Orchidaceae). Vystoupavá až několik metrů dlouhá lodyha má vzdušné kořeny, kterými se poutá k opoře. Má dužnaté, vejčité listy a velké krémové květy. Pochází z jižního Mexika. Dnes se pěstuje také na Madagaskaru, Réunionu a Komorách. Dávno před tím, než si Mexiko podrobyli Španělé, přidávali staří Aztékové vanilku do horké čokolády a kakaa.
Dnes se vanilka používá především k aromatizaci mléčných výrobků, zmrzliny, pudinků, smetany, čokolády, likérů, krémů a nejrůznějších cukrovinek, ale třeba i k ovonění tabáku. Vanilkový cukr si můžete vyrobit i doma tím, že do uzavíratelné skleničky dáme jeden vyškrabaný lusk vanilky společně s 200-250g cukru. Necháme působit minimálně 5-6 týdnů.
Vyberte si požadovanou variantu a množství:
sáček 10ks
615 ,-
sáček 5ks
320 ,-
sáček 2ks
133 ,-
sáček
69 ,-